összefogás kell

2018.04.05. 14:24

A Fidesz sikeréért szorít a Bundestag alelnöke (videó)

Magyarország stabilitása Európának is fontos - üzente a politikus.

Hans-Peter Friedrich, deputy chairman of the CDU and CSU national parliamentary group, poses during the recording of the talk show 'Anne Will' by German public broadcaster ARD on the topic 'Role model Austria - Does Germany also need a nationwide upper limit?' in Berlin, Germany, 24 January 2016.

Forrás: AFP/DPA

Fotó: KARLHEINZ SCHINDLER

Hans-Peter Friedrich videóüzenetében úgy fogalmaz, Bajorországot és Magyarországot nemcsak a Duna és a közös történelem köti össze, hanem az elkötelezettség is, hogy Európában együtt védjék meg a közös kultúrát.

Magyarország nagyon fontos választás előtt áll és mi a Ti sikeretekért szorítunk – kezdi a Fidesz alelnökének, Gulyás Gergelynek címzett videólevelet a CSU politikusa. Hans-Peter Friedrich úgy fogalmaz, Európa nagyon nehéz helyzetben van, a britek el akarják hagyni az uniót, Spanyolország és Olaszország instabil, ezért nagyon fontos, hogy Magyarország megőrizze stabilitását.

 

A bajor politikus szerint különösen fontos, hogy sok fiatal politikus kerüljön a parlamentbe, Gulyás Gergely pedig szerinte egy fiatal, de ennek ellenére komoly parlamenti tapasztalattal rendelkező politikus, akinek ráadásul rengeteg barátja van Németországban és párthatárokon átívelő, nemzetközi elismertségnek örvendhet.

Hans-Peter Friedrich végezetül minden jót és sok sikert kíván a Fidesznek a vasárnapi választásra.

Borítókép: Hans-Peter Friedrich, a Bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa

Forrás: AFP DPA/Karlheinz Schindler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában