kiadatás

2017.12.07. 17:14

Ausztriában elfogták az M5-ösön történt emberölés feltételezett elkövetőjét

Az emberölés feltételezett elkövetőjének kiadatása a következő hetekben történik meg.

Ausztriában elfogták az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedden hajnalban történt emberölés feltételezett elkövetőjét, egy 52 éves német állampolgárságú férfit – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia felidézte, az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedden hajnalban rálőttek két férfira, egyikük meghalt, a másik férfi életveszélyesen megsérült.

A gyanúsított kilétének és hollétének megállapításában a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szorosan együttműködött a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodával, a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal, az ügyészség szerveivel, valamint a német és az osztrák hatóságokkal. A feltételezett elkövetővel, egy 52 éves német állampolgárságú férfival szemben európai elfogatóparancsot bocsátottak ki, majd kedden este Felső-Ausztriában, a lakóhelyén elfogták – tudatta a százados.

Az emberölés feltételezett elkövetőjének kiadatása a következő hetekben történik meg.

Címkék#kiadatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában