Egyesült Európai Államok

2017.10.10. 06:08

Völner Pál: rendszeres embervásárt akar indítani Brüsszel

A parlamenti államtitkár szerint a Soros-terv alkalmas a ma még erős nemzetállamok stabilitásának megingatására, az európai kultúra felszámolására.

Az Európai Egyesült Államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit – mondta a Magyar Időknek kedden Völner Pál.

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára hozzátette: „a magyar kvótaper azonban megakasztotta a folyamatot, a mostani nemzeti konzultáció pedig újabb nehézséget okozhat a Soros-terv végrehajtóinak”.

„Az amerikai milliárdos elképzeléseinek megvalósítása visszavethetné az egész kontinenst”,

ezért is különösen érdekes, hogy a terv kivitelezésében a brüsszeli Európai Bizottság is részt vesz – fogalmazott.

Völner Pál szerint

„a Soros-terv, a kötelező betelepítés alkalmas eszköz a ma még erős nemzetállamok stabilitásának megingatásához, az európai kultúra felszámolásához”,

és a jelenlegi egyensúly megbomlása után bárki könnyen érvelhetne a népek jogainak megkurtítása, a további központosítás, vagyis lényegében az Egyesült Európai Államok megalakítása mellett.

A kormánypárti politikus szerint a brüsszeli adminisztráció nem tett le olyan szisztéma létrehozásáról, amely kvóták alapján osztaná el, mégpedig kötelezően és állandó jelleggel a kontinensre érkező migránsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában