Olvasó

2017.04.14. 07:55

Újabb jégkorongos érem Székesfehérvárnak!

A Hevület SE lett a Magyar OBIV-es Bajnokság Bronzérmes csapata miután Április 12.én legyőzték a Hargitai Farkasokat egy rendkívül színvonalas és sportszerű mérkőzésen Budapesten.

Olvasó

A fehérváriak a mérkőzés legelejétől nyomás alatt tartották a budapesti csapat kapuját és ennek eredményeként a 6. percben Tamaskó Valentin révén sikerült is vezetést szerezniük. Erre azonban még az első harmad vége előtt válaszolni tudtak a Farkasok.

A 2. és 3. harmadot szép támadások és gyors akciók jellemezték, de újabb gól nem került fel az eredményjelzőre hála a fehérváriak kiváló védekezésének.

Érezhető volt, aki a 2. gólt megszerzi az jó eséllyel a meccset és ezzel a bronzérmet is megnyeri. Az újabb Hevület gólra egészen az 55. percig kellett várni amikor is Árkovics Gergő nagyszerű passzát Bencze Máté vágta az ellenfél kapujába tanítani való módon.

Az utolsó 2 percet egy kiállítással sikerült izgalmassá tenniük az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban edző fiúknak, de hiába hozták le kapusukat a Farkasok és játszottak kettős emberelőnyben ezen az estén többször már nem tudtak gólt lőni a remek formában védő fehérvári kapusnak Lévai Péternek.

A Hevület SE nagyon szomjazta már ezt a sikert amelyet végül Tamaskó Valentin 5 másodperccel a lefújás előtt szerzett üres kapus gólja tett igazán tökéletessé.

Repültek is a levegőbe a Hevületes kesztyűk és sisakok és végül az edzőjük Pesti Zoltán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!