Olvasó

2010.07.14. 02:29

Meleg - ok az ivásra

Két-három liter folyadékot is meg kéne inni ebben rekkenő hőségben - tanácsolják a szakértők. Csak azt nem mondják, hogy miből - s ha mondják is, mindnek maga felé hajlik a keze.

Klecska Ernő

Én a saját tapasztalatomra hagyatkozom. Nekem összeragad a szám a rostos italoktól, kiérzem a palackozott jeges teából az aromát. Különben is a világ egyik legnagyobb átverése: hol a jég?, hol vannak azok a hatalmas üstök, ahol azt a töméntelen mennyiségű teát főzik? Ha finom is, én nem fogyasztom - mindig keserű a szám, ha észreveszem, átvernek. A bortól ég a gyomrom, tejet meg egészséges ember nem iszik ilyenkor. Most, hogy hallom, a sok ásványvíz se egészséges, homokot dob a vesébe, marad a sör. Este! Nappal közlekedni szoktam, s nem venném a lelkemre, ha valami bajt okoznék. Mert nem az a lényeg, hogy nem szabad, megbüntetnek, elveszik a jogosítványt, hanem az, hogy mi minden történhet ilyenkor. Ezt szerintem minden normális ember érti - aki meg nem az, az ne akarjon a kormányhoz ülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!