Olvasó

2017.04.11. 14:35

Megtalálták egymást - A nővér és húga boldog, hogy végre találkozhattak

Mór - Nyevrikel Erzsébet szemébe nézett soha nem látott húgának. Évtizedek óta várt erre a pillanatra.

Nédó Géza

A tévéműsorból megtudhattuk, hogy Erzsébet szerelemgyerek volt. Édesanyja elhagyta, nevelőszülőkhöz került, akik tisztességben ápolták, gondozták.

Erzsike férje hét évvel ezelőtt hunyt el. Néhány hónappal ezelőtt az egyik közösségi portálon keresni kezdte az egyik bátyját, akiről tudott. Megosztást kért, így figyelt fel rá egy újságíró nő, aki a tévés műsorvezetőt ajánlotta neki. Erzsike írt az ismert televíziósnak, aki szinte azonnal jött, s a felvételt elkészítették. A műsor most tavasszal került adásba.

Nyevrikel Erzsébet
Fotó: Nédó Géza

Erzsébet számára a televízió nagy örömet okozott: szemébe nézhetett Irma nevű húgának. Most már ő is elmondhatja magáról, hogy van családja. Ahogy Erzsébet maga fogalmazott: "csak azt az űrt kellett kitöltenek, ami évtizedekig a szívemben volt". Lépten-nyomon gratulálnak neki a városban, még ismeretlenek is megszólítják, megölelik. Szeretet veszi körül. Irma húga néhány nappal ezelőtt meg is látogatta őt.

- Elhatároztam, egészséges és boldog leszek - nyilatkozta lapunknak Erzsébet. - Annyi jó és szép dolog ért mostanában. Amikor a lelkem nyugodt és szívem örül, akkor úgy érzem, hogy nem fáj az üresség. Boldog vagyok azért is, mert a minap itt volt a húgom, Irma, a kislányával. A buszról leszálltunk, s a városban az emberek megöleltek bennünket.

Sírtak velünk együtt, nem is tudom, mit is mondtam nekik. Az üzletben odajöttek hozzánk az eladók, a vevők, akik ránk mosolyogtak, könnyezve csak megsimogattak, megöleltek bennünket. Velünk éreztek, velünk örültek. Nagyon nehéz ilyenkor megfogalmazni azt az érzést, hogy mi is játszódik le a szívünkben. Erre tényleg nincs szó, nincs magyarázat. Hosszú ez az idő, amit egymás nélkül töltöttünk el. De most nagyon tudunk egymásnak örülni! A jó Istent csak arra kérem, hogy azt a sok jót és szépet, egészségben tudjuk élvezni.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!