Olvasó

2017.04.18. 12:19

Jótékonysági bál - A bevétellel a helyi polgárőröket támogatják

A Pusztavámi Polgárőr Egyesület tizedik alkalommal rendezte meg Pusztavámon a helyi Művelődési Házban, a locsoló bált.

Civil Tudósítónktól

A rendezvényen közel százan jelentek meg, főleg fiatalok, de az idősebb korosztály is képviseltette magát. A jó hangulatról a Noise Makers zenekar gondoskodott, Fülöp Róbert vezetésével.

A  bálon a kölnivizes üvegek is előkerültek a férfiak zsebéből Fotó: Nédó Géza

A szokásos tombolahúzásra is sor került, jelentős értékben adták össze az ajándékokat a támogatók, szponzorok. A legértékesebb ajándék (italos) kosarat, Varga Flóri Levente nyerte. A csomagot Pintér István, a Vértes Erdő ZRT. pusztavámi igazgatója ajánlotta fel. A nagyon jó hangulatú jótékonysági bál bevételét a polgárőr egyesület minőségi felszereltségének bővítésére fordítja, ezzel segítve hatékonyabb tevékenységét a lakosság közbiztonsága érdekében. A bálon kiemelt fődíj nem volt. Több, mint negyven értékes nyeremény került kisorsolásra. Az állandó vállalkozók, cégek mellett sok új szponzor, magánszemély és polgárőr ajánlott fel nyereményt a bálra.

Köszönet a közös együttműködésért – nyilatkozta lapunknak Krausz Ferenc, a nemrég megválasztott pusztavámi polgárőrség vezetője.

Nédó Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!