Olvasó

2017.09.02. 11:01

Hétköznapi hősök: Körmendi Petra! - Randinak indult életmentés lett a vége

Körmendi Petra olvasónk osztotta meg péntek esti nem mindennapi történetét, amiben sikerült egy idős hölgy életét megmentenie a mentősök segítségével:

Olvasó

Péntek este kereszttöltés úton az út szélén egy idősebb nőt találtunk, aki gyenge életjeleket mutatott. Újszülött ápolónak készülök, ezért tudtam mit kell cselekedjek. Kommunikációra nem volt képes, stabil oldalfekvésbe tettem és mentőt hívtam.

A mentős miután beszállították visszajelzett: "Jól tettétek, hogy mentőt hívtatok,ki tudja mi történt volna vele ha ott marad, az pedig külön elismerés, hogy hozzá mertél nyúlni. Ezzel már többet segítettél neki mint az emberek 90%-a tett volna."

Mai visszajelzés a hölgyről: Alkoholmérgezett, hajléktalan ember volt,és nem működtek a nyelőcső és garat reflexei. Szinte biztos, hogy nem élte volna meg a reggelt.

Azon gondolkoztam el,h ha látunk a környezetünkben ilyen eseteket, mennyire megyünk el mellette?Ki tudja ki volt ő mikor még nem ebben az állapotában volt? Nagyon jó volt segíteni.

 

Körmendi Petra

 

Ha önnek is van egy története, ossza meg velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!