Olvasó

2013.12.13. 15:42

Adventi evangelizáció Nádasdladányban

Kedd, szerda és csütörtök a Református Gyülekezeti teremben tartották ezt az alkalmankénti egy-egy órát.

Siki Szabolcs

Kovácsi Krisztián Nádasdladányban szolgáló lelkész meghívására Hajdú Ferenc Csetényi lelkész tartotta az estéről estére ellátogató híveknek az Ige hirdetést.Kedden és csütörtökön a vendég lelkész úr hittanos fiatalokat míg csütörtökön már kedves feleségét is hozta magával.Az énekeket Hajdú lelkész úr gitáron kísérte viszont egy kedvenc éneket mind a három este közösen énekeltek a gyülekezeti tagokkal. Jézus neved oly csodálatos címet viseli a dal.

A csütörtöki egyben utolsó napon kissé hosszabbra nyúlt a délután mert a Csetényieket szerény módon megvendégelte a ladányi gyülekezet és mivel a teából,sütiből és a pogácsából volt bőséggel így a megjelent helyieket is invitálta Kovács Krisztián lelkész,hogy ne siessenek haza,beszélgessünk egy kicsit.Tanulságos és tartalmas három napot kaphatott mindenki az evangelizációnak és a vendég lelkész prédikációjának köszönhetően.


„Egyenesedjetek fel és emeljétek fel fejeteket mert közeledik megváltásotok ideje”ezzel az igével köszöntötték a híveket szerdán. Majd a 303.dicséret Jöjj népek megváltója kezdettel első négy versszakával kezdődött a szerdai délután. Rád vár az úr örömüzenet hangzott a három estén keresztül,mely mindenki lelki feltöltődéséhez nyújtott segítséget.A ránk váró ünnepek majd az ünnepek elmúltával a hétköznapokhoz adott erőt.Kovácsi lelkész úr ezt a töltést a mai kor mobil telefonjához hasonlította.Vannak amelyeket sűrűbben van amelyiket ritkábban kell töltőre tenni,ilyen a mi lelkünk is,hogy a feltöltődésre szüksége van mindenkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!