Olimpia

2008.08.20. 11:06

Montenegró ellen játszanak a döntőben

<strong>Peking</strong> - Kemény Dénes tanítványai a horvátokat 7-6-ra legyőző montenegróiakkal találkoznak a pekingi olimpia pénteki elődöntőjében. Hárman betegség miatt éppen most dőltek ki a csapatból...

feol.hu

"Ötven-ötven százalék volt az esély, mi most megkaptuk az egyik ötvenet. Amikor az első csoportmeccsünkön 10-10-et játszottunk velük, nem voltunk elkenődve a döntetlen miatt, most biztosan nem lesz iksz. Eddig a saját hibáinkon dolgoztunk, de az esti edzésen már természetesen a montenegróiakról lesz szó, egyébként úgy látom, az olimpia kezdete óta az ő játékuk is sokat változott" - mondta a szakvezető.

Kemény Dénes némi keserűséggel tette hozzá, hogy együtteséből hárman nem szállhatnak vízbe a szerdai tréningen. "Szécsi Zoltán, Kis Gábor és Madaras Norbert is kidőlt egy időre, sajnos szinte az egész csapaton végigmegy ez a betegség. Akit eddig elkapott, azon 24-36 óra alatt ment át, így ők hárman remélhetőleg holnap már tudnak edzeni." 

Forrás: www.olimpiahirek.hu

Érdekességek az olimpiáról itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!