Nyereményjáték

2012.06.26. 07:45

StreetDance 2. 3D nyereményjáték

A helyesen válaszolók között 15 db páros belépőjegyet sorsoltunk ki a filmre!

feol.hu

VERTIGO FILMS

Műfaj: színes, feliratos, brit-német romantikus dráma

Korhatár-besorolás: 12 éven aluliaknak nem ajánlott

Magyarországi premier: 2012. június 28.

Szereplők: Sofia Boutella, Falk Hentschel, George Sampson, Tom Conti, Akai Osei-Mansfield, Flawless, Stephanie Nguyen, Niek Traa, Samuel Revell

Rendező: Max Giwa, Dania Pasquini

Írta: Jane English

Producer: Allan Niblo, James Richardson

Társproducer: Henning Ferber, Maria Grazia Vairo, Marcus Welke, Charles Salmon

Fényképezte: Sam McCurdy

Zeneszerző: Lloyd Perrin, Jordan Crisp

A StreetDance 2. kamerái mögött ugyanaz a csapat sorakozott fel, akik a két évvel ezelőtti első részből minden idők egyik legsikeresebb független brit filmjét kanyarították ki. A folytatásban két új főszereplő ropja a táncot, ám számos régi karakter is visszaköszön.

A történet szerint Ash (Falk Hentschel – Kéjjel-nappal), az utcai táncos legújabb haverjával, Eddie-vel (George Sampson – StreetDance) együtt szeretnék legyűrni a világ legjobb táncos csapatát, ezért úgy döntenek, hogy összegyűjtik Európa legjobb táncosait. Utazásaik során temérdek tehetséget találnak, köztük a gyönyörű salsatáncos Eva-t (Sofia Boutella) Párizsban, akibe Ash rögvest beleszeret, és akin az aggodalmaskodó nagybácsi (Tom Conti – Shirley Valentine) mindig rajta tartja a szemét. Ashék megpróbálnak létrehozni egy eddig nem látott utcai-salsa tánchibridet, mellyel reményeik szerint kivívják a győzelmet.

Sok a tennivaló, a végső megmérettetés azonban gyorsan közeledik, hőseinknek így egyszerre kell helyt állniuk a szív és a táncparkett csatáiban is. Ráadásul mindezt 3D-ben!

Jegyzetek:

BEMUTATÓ: 2012. június 28.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

NYERTESEINK

A nyerteseket a játékban megadott email címen értesítjük az átvétel módjáról legkésőbb hétfőn (07.09)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!