botrányos válás

2018.08.16. 18:17

Nem csendesedik a vita Brad Pitt és Angelina Jolie között

A sárdobálással pedig nem önmaguknak, hanem a gyerekeiknek ártanak a legtöbbet.

Writer-director-producer-actress Angelina Jolie Pitt (L) and actor-producer Brad Pitt arrive for the opening night gala premiere of Universal Pictures' 'By the Sea' during AFI FEST 2015 presented by Audi at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on November 5, 2015. AFP PHOTO / MARK RALSTON / AFP PHOTO / MARK RALSTON

Hónapok óta megy a sárdobálás Angelina Jolie és Brad Pitt között a válásuk miatt – írja a Bors. Brad eddig nem szólalt meg a harcukról, ám most elmondta: visszataszítónak tartja, amit Angelina csinál.

„Szerintem gusztustalan, amit Angelina művel. Ezt zárt ajtók mögött kellett volna intéznünk, mert ha a gyerekek idősebbek lesznek, csalódottak lesznek az egész sárdobálás miatt.

Minden fent marad az interneten, a közösségi oldalon, szerintem nem tesz majd jót nekik, ha látják, hogy mit műveltek a szüleik. A gyerekek érdekeit kellene elsősorban szem előtt tartanunk” – mondta a színész a The Blast magazinnak.

Borítókép: Amikor még szent volt a béke közöttük: egy filmpremieren 2015-ben

AFP PHOTO / MARK RALSTON

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!