Atyai szeretet

2018.09.22. 07:15

Fiának üzent a magyar fővárosból Schwarzenegger

Érzékeny szavakkal köszöntötte fel születésnapján fiát, Patrickot Arnold Schwarzenegger. Egy fotót is kitett Instagram-oldalára, amelyen a 25 éves fiatalember még gyerekként látható.

American actor Patrick Schwarzenegger is seen in Manhattan's Soho neighborhood in New York City on Thursday. (PHOTO: VANESSA CARVALHO/BRAZIL PHOTO PRESS)

Forrás: AFP / BRAZIL PHOTO PRESS

Fotó: VANESSA CARVALHO

A nálunk forgató Terminátor nem véletlenül érzékenyült el. Eszébe jutott, hogy husznévesen milyen keservesen kereste a kenyerét. Náci apja rendőrt akart belőle faragni, és amikor csak tehette, nadrágszíjjal verte – hívta fel a figyelmet a borsonline.hu hírportál.

A kis Arnold akkor határozta el, híres és nagyon erős ember lesz, hogy soha többé ne bánthassa senki. Húsz dollárral a zsebében szökött meg apja elől, és repült Ausztriából Hollywoodba.

Forrás: Instagram

Huszonegy évesen kőművesmunkával kereste a kenyerét, és laknia sem volt hol. Életének e szakaszáról egy videó is kering az interneten.

- Szeretlek, és nagyon büszke vagyok rád

- üzente Instagram-oldaláról a fiának a világsztár.

– Nagyon örülök annak, ahogy egyre jobban üzletelsz, a filmekben pedig már főszerepeket kapsz. De ennél is jobban örülök annak, milyen jó ember vált belőled

- írta Arnold Schwarzenegger, aki büszke is lehet a fiára, mert az egyre felkapottabb színész. Kapott főszerepet a Bella Thorne mellett az idén bemutatott Éjjeli napfény című filmben is.

Borítóképünkön Arnold Schwarzenegger fia, Patrick Schwarzenegger

Fotó: AFP / BRAZIL PHOTO PRESS / VANESSA CARVALHO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!