a reflektorfény átka

2017.11.22. 11:03

Anna Kendricket mindenhol szívatják (videó)

A Tökéletes hang 3 sztárja keresetlen őszinteséggel mondta el, mennyire zavarja, hogy mindenhol felismerik, és még utánozzák is.

Hamarosan nálunk is látható a Tökéletes hang 3, amelynek hősnői olyan lányok, akik egy acapella-csapat tagjaiként mérkőznek meg kihívóikkal, a mostani történetben egy fiatalabb és dinamikusabbnak tűnő dalárdával.

A főszereplő, az Oscar-jelölt Anna Kendrick a Parade.com portálnak elárulta, a film szereplői civilben is jó barátnők, együtt járnak bulizni meg étterembe, és roppant kínos számukra, amikor felismerik őket.

„Amikor rájönnek az emberek, hogy mi vagyunk azok a filmből, összesúgnak, és rázendítenek valamelyik dalra a filmből, az olyan ciki! Ők persze úgy gondolják, hogy irtó jó fej dolog. De az az igazság, hogy ha pincérnő lennék, és meglátnám magunkat, én is beraknám a wurlitzerbe a film dalait.”

Íme, a dal, amelyre boldogan rázendít boldog-boldogtalan:

Anna Kendrick dala az első filmből, a Cup Song platinalemez lett Amerikában – írja a UIP. A gyártó stúdió, a Universal Pictures kedves gesztusként bekeretezve adta át a színésznőnek a platinakorongot, de ezzel is volt egy kis galiba.

„Igazán aranyosak voltak, hogy bekeretezték, de bónuszként ráraktak egy képet is a filmből, amin irtó hülye fejet vágok. Mondtam magamban, anyám, ezt én nem fogom kiakasztani otthon, úgyhogy újra bekereteztettem, a fejem nélkül, így már lóghat a falon.”

A színésznő azt is elárulta, nem zárja ki, hogy ez a harmadik lesz az utolsó Tökéletes hang, bár a csapat legszívesebben a végtelenségig folytatná. Ugyanakkor azt is el tudja képzelni, hogy a szuperhősös filmekhez hasonlóan új színészekkel folytatnák a sikersorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!