úszni ment

2020.07.10. 11:42

A hatóságok szerint vízbe fulladt Naya Rivera

A Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színészét búvárok keresik, de egyelőre nem találták meg.

Naya Rivera at "Raising the Bar to End Parkinson's," Laurel Point, Studio City on 27 July, 2016.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Martin Sloan

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

A BBC News beszámolója szerint Rivera szerdán délután bérelte a csónakot. Kisfiát három órával később találták meg egyedül a csónakban. A gyerek a hatóságoknak elmondta, hogy édesanyja úszni ment, de nem tért vissza.

A helyi seriff hivatala kutatást indított, csütörtökön már búvárokkal is keresték a színésznőt, de egyelőre nem találták meg. A hivatal szóvivője szerint bűncselekményre utaló nyom nincs az ügyben, feltehetően baleset történt, Rivera valószínűleg vízbe fulladt.

Jelenleg több mint 80 szakképzett kutató keresi a színésznőt, helikopterrel, csónakokkal és a szárazföldön is. „Az a cél, hogy megtaláljuk Riverát, és át tudjuk adni a családjának, elbúcsúzhassanak tőle és meggyászolhassák” – mondta a szóvivő.

A színésznő, aki elvált férjével közösen gyakorolja a gyermek felügyeleti jogait, kedden a Twitteren posztolt közös képet a gyermekével „csak mi ketten” képaláírással.

Számos híresség, köztük Demi Lovato, és sorozatbeli kollégája, Harry Shum Jr. is a közösségi médián fejezte ki együttérzését.

Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!