west ham united

2018.07.19. 11:35

Wilshere nem mond le a válogatottságról

Jack Wilshere reméli, hogy az Arsenaltól a West Ham Unitedhez igazolásával új lendületet kaphat a válogatottbeli karrierje is.

Arsenal's English midfielder Jack Wilshere waves at the end of the UEFA Europa League semi-final second leg football match between Club Atletico de Madrid and Arsenal FC at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on May 3, 2018. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Fotó: AFP

A 26 éves labdarúgó júniusban tett pontot 17 éves szereplésére az Ágyúsoknál, miután sérülések és formahanyatlás miatt egyre kevesebb játéklehetőséghez jutott. Ennek következtében az oroszországi világbajnokságra sem kapott meghívót, a válogatottban legutóbb 2016-ban léphetett pályára.

„Ez az egyik legfőbb oka, hogy a Premier League-ben maradtam. Mindig is azt mondtam, hogy imádok az országomért játszani, büszke vagyok rá, amikor ezt tehetem, és már régóta nem tehettem” – idézte a középpályást a Sky Sports.

A 34-szeres válogatott Wilshere szombaton mutatkozhat be új csapatában, amikor a West Ham a Preston North Enddel csap össze felkészülési mérkőzésen.

Borítókép: AFP PHOTO / Pierre-Philippe Marcou

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában