drágán megfizettek

2018.03.22. 11:51

Örökös eltiltást kaptak West Ham-szurkolók

Öt szurkolót örökre kitiltott stadionjából a West Ham United labdarúgóklub.

West Ham United's Welsh defender James Collins (2R) confronts a pitch invader carrying a corner flag during the English Premier League football match between West Ham United and Burnley at The London Stadium, in east London on March 10, 2018. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Ben Stansall

A londoni egyesület közleménye szerint a drukkereknek azért kell bűnhődniük, mert a március 10-i, Burnley elleni, 3-0-s hazai vereséget követően bementek a pályára, s ott szidták a tulajdonosokat, valamint aprópénzt dobtak feléjük.

A klub emlékeztet rá: több szurkoló ellen még tart a nyomozás, így nem zárják ki, hogy a soron következő, március 31-i, Southampton elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt további kitiltásokra kerül sor.

A fanatikusok azért fejezték ki elégedetlenségüket, mert a West Ham nem szerepel jól: 30 mérkőzés után mindössze a 17. a Premier League-ben, csupán két ponttal megelőzve a már kieső helyen álló Southamptont.

Borítókép: hazai szurkoló rohan a szögletzászlóval a pályára a Burnley elleni meccsen.

AFP / Ben Stansall

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában