kihagyás

2018.09.25. 14:38

Messi októberben sem játszik a válogatottban

A Barca csatára az októberi barátságos mérkőzéseken sem lép pályára Argentínában.

Leo Messi during the spanish football league La Liga match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Catalonia, Spain on May 9, 2018 (Photo by Miquel Llop/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Miquel Llop

„Beszéltem vele, és továbbra is úgy gondoljuk, az a legjobb, ha nem csatlakozik a csapathoz” – nyilatkozta Lionel Scaloni megbízott szövetségi kapitány.

Az FC Barcelona csatára legutóbb a nyári, oroszországi világbajnokságon, a későbbi győztes Franciaország elleni, 4-3-ra elveszített nyolcaddöntőben játszott a válogatottban, a Guatemala és a Kolumbia elleni szeptemberi barátságos meccseket kihagyta.

Az argentinok október 11-én Irak, öt nappal később pedig Brazília csapatával játszanak felkészülési mérkőzést Szaúd-Arábiában.

A 31 éves Messi eddig 128 válogatott meccsen 65 gólt szerzett, de 2016-ban már volt egy rövid időszak, amikor nem szerepelt hazája nemzeti csapatában.

Borítókép: Miquel Llop/NurPhoto/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában