Vívó Eb

2018.06.19. 13:14

Kikapott a negyeddöntőben a magyar női kardcsapat

A negyeddöntőben búcsúzott a magyar női kardcsapat az újvidéki vívó Európa-bajnokság keddi versenynapján, miután 45-41-re kikapott az ukránoktól.

A verseny honlapja szerint a Katona Renáta, Márton Anna, Pusztai Liza összeállítású magyar együttes a nyolcaddöntőben 45-12-re győzött a házigazda szerbek ellen, majd a negyeddöntőben négy találattal alulmaradt az ukránokkal szemben.

Utóbbi párharcban Pusztai kezdőemberként 5-0-ra kikapott, a második vívó, Márton viszont fordított, és 10-9-es előnyhöz juttatta a magyarokat, akik a hajráig előnyben voltak. A nyolcadik asszóban viszont Pusztai 10-4-re kikapott, így az ukránok 40-39-es vezetésről várták az utolsó párost, amelyben Márton hiába küzdött, 5-2-re alulmaradt.

A keddi nap másik számában, a férfi tőrözők csapatversenyében a Dósa Dániel, Frűhauf Benjámin, Németh András összeállítású magyar együttes első mérkőzését elveszítette, miután a nyolcaddöntőben 44-43-ra kikapott Nagy-Britanniától.

Címkék#vívás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában