Finndingi Eb

2021.04.15. 19:51

Berecz két futamgyőzelemmel megerősítette éllovas pozícióját

Már 11 pont az előnye a második helyezett, Rio de Janeiróban olimpiai aranyérmes, illetve négyszeres világbajnok brit Giles Scott-tal (43) szemben.

Remek csütörtöki teljesítményével megerősítette éllovas pozícióját Berecz Zsombor a portugáliai Finndingi Európa-bajnokságon.

Az olimpiai kvótás, 2018-ban világbajnok magyar vitorlázó, aki címvédőként érkezett Vilamourába, a hétfői és a szerdai napot is az élen zárta – miközben kedden a második helyre csúszott vissza -, majd csütörtökön mindkét futamot megnyerte.

Berecznek (32) már 11 pont az előnye a második helyezett, Rio de Janeiróban olimpiai aranyérmes, illetve négyszeres világbajnok brit Giles Scott-tal (43) szemben. A harmadik pozíciót a svájci Nils Theuninck (56) foglalja el – a viadal honlapja szerint.

Huszonkilenc ország 49 finnese verseng az érmekért és a helyezésekért Vilamourában. A péntekig tartó Eb-n a tervek szerint tíz futam alapján hirdetnek majd végeredményt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában