teljesen elszállt

2018.10.15. 17:22

Arda Turan megint balhézott, de most túl messzire ment

Egy popénekes megverése miatt többéves börtönbüntetés fenyegeti Arda Turant, a törökök százszoros válogatott labdarúgóját.

ISTANBUL, TURKEY - JANUARY 17: New transfer of Medipol Basaksehir Arda Turan watches the Turkish Ziraat Cup soccer match between Medipol Basaksehir and Akin Corap Giresunspor at the Fatih Terim Stadium in Istanbul, Turkey on January 17, 2018. Berk Ozkan / Anadolu Agency

Fotó: Anadolu Agency

A 31 éves játékos ellen hétfőn szexuális zaklatás, tiltott fegyverviselés és testi sértés címén emeltek vádat, és ha bűnösnek találja a bíróság, akár 12 évet is kaphat.

Az FC Barcelonától a török élvonalbeli Basaksehirhez kölcsönadott középpályás a múlt héten egy isztambuli éjszakai bárban összekülönbözött Berkay Sahin popsztárral. Sajtóértesülések szerint Turan kikezdett az énekes feleségével, mire a két férfi egymásnak esett, és a futballista eltörte Sahin orrát. Erre a sértett elment egy kórházba, csakhogy Turan oda is követte őt egy övébe dugott pisztollyal, amely állítólag véletlenül elsült.

A török futballistának a múltban is akadtak problémái a dühkitöréseivel: tavaly júniusban sértegetett és megvert egy újságírót egy repülőn, idén tavasszal pedig 16 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert meglökött egy partjelzőt, a játékvezetőnek pedig az öklét mutogatta.

A válogatottságtól egy éve visszavonult Turan 2015-ben szerződött az Atlético Madridtól a Barcelonához, és az idei nyár óta szerepel újra hazájában kölcsönjátékosként.

Borítókép: AFP / ANADOLU AGENCY / Berk Ozkan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában