fogadási csalás

2021.10.02. 14:45

Pénzmosással vádolják Diego Costát

Bűnszövetkezet tagjaként elkövetett pénzmosással gyanúsítják Diego Costa volt brazil és spanyol válogatott futballistát.

(FILES) In this file photo taken on October 17, 2020 Atletico Madrid's Spanish forward Diego Costa gestures during the Spanish League football match between Celta Vigo and Atletico Madrid at the Balaidos stadium in Vigo. - Spanish-Brazilian striker Diego Costa was the target of a police operation in Brazil on September 30, 2021 investigating alleged criminal activities, including money laundering, linked to a gambling website, local media reported. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Miguel Riopa

A többek között a Chelsea-ben és több spanyol élvonalbeli csapatban, így az Atlético Madridban is megfordult csatár fogadási csalásban való esetleges érintettségéről, s az ellene folyó nyomozásról a brazil Globo tévécsatorna számolt be.

Az Atletico Mineiro 32 éves játékosa, aki korábban kétszer szerepelt a brazil és – 2014 és 2018 között – 24-szer a spanyol válogatottban, tagadja a vádakat. Brazil klubja bejelentette: mindenben támogatja Costát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában