boldog

2021.10.08. 15:00

Karikagyűrűjét és bűzölgő cipőjét is visszakapta Andy Murray

A kétszeres olimpiai aranyérmes, háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray-nek cipőjével együtt a karikagyűrűje is megkerült, amelyeket az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán loptak el ismeretlen tettesek.

(FILES) In this file photo taken on June 30, 2021 Britain's Andy Murray celebrates his victory against Germany's Oscar Otte during their men's singles second round match on the third day of the 2021 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London. - Andy Murray thanked his Instagram followers for spreading the word on October 7, 2021 after his missing wedding ring was returned along with his used shoes in the wake of a social media appeal. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: Ben Stansall

A 34 éves skót játékos 2015-ös esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken. A kaliforniai versenyre készülve szerdán edzés után úgy döntött, hogy ki kell szellőztetnie a lábbelijét, s mivel a szobájának nincs erkélye, kinn az autó alá tette éjszakára. Reggelre aztán eltűnt a cipő a gyűrűvel együtt.

Murray közösségi oldalán kérte a megtalálót, hogy juttassa vissza neki az ékszert, s egy nap múlva már kedvező fejleményről számolhatott be:

„Akár hiszitek, akár nem, a gyűrű és a cipők visszatértek hozzám. A cipőknek még mindig iszonyatos a szaguk, de megint jó helyzetben vagyok ”

- írta Murray Instagram-oldalán.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában