Leipzig-Liverpool

2021.02.15. 17:30

Nagelsmann: a Liverpool a bajnokságban kapott ki, nem pedig a BL-ben

A sorozatban elszenvedett három vereség ellenére egy erős Liverpoolra számít Julian Nagelsmann, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője a két együttes Budapesten sorra kerülő keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzésén.

PHOTOMONTAGE: Preview of the CL game RB Leipzig-FC Liverpool on February 16, 2021 in Budapest Archive photo: Julian NAGELSMANN (coach L) meets Juergen KLOPP (coach Liverpool), Soccer Champions League, Round of 16, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI-VIDEO. | usage worldwide

Forrás: AFP / Sven Simon / dpa Picture-Alliance

Fotó: Frank Hoermann

„A bajnokságban kaptak ki háromszor, nem pedig a BL-ben.

Most már inkább erre a sorozatra koncentrálnak, és biztosan megpróbálják maguk mögött hagyni a negatívumokat”

- nyilatkozta hétfőn a tréner.

A három magyar válogatott játékost, a kapus Gulácsi Pétert, a védő Willi Orbánt, valamint a sérülése miatt harcképtelen középpályás Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Lepizig a koronavírus-járvány miatt elrendelt németországi beutazási korlátozások miatt nem tudja fogadni Lipcsében angol riválisát, a meccset így a Puskás Arénában játsszák kedden 21 órakor.

Nagelsmann azt is közölte, hogy

Emil Forsberg nem utazott el Budapestre a csapattal, térdproblémái miatt ugyanis nem tud pályára lépni.

„Még mindig gondjai vannak az irányváltásokkal, ezért nem tartott velünk” – mondta az edző, hozzátéve, hogy Forsberg helyett a német válogatott Benjamin Henrichs került be a Magyarországra utazó meccskeretbe.

A Leipzig-Liverpool összecsapás után, jövő szerdán a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt is a Puskás Arénában bonyolítják le. Az Európa-ligában pedig ugyancsak a budapesti létesítmény ad otthont csütörtökön a Wolfsberger AC-Tottenham Hotspur találkozónak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában