fc porto

2020.10.28. 10:06

Pepe jubilált a BL-ben

Századik Bajnokok Ligája-mérkőzésén lépett pályára Pepe, az FC Porto védője kedden este, amikor csapata 2-0-ra legyőzte a görög Olimpiakoszt a csoportkör második fordulójában, és ezzel 100. sikerét aratta a BL-ben és a jogelőd Bajnokcsapatok Európa Kupájában (BEK).

FC Porto's Portuguese defender Pepe (L) celebrates with FC Porto's Nigerian defender Zaidu Sanusi during the UEFA Champions League group C football match between FC Porto and Olympiakos, at the Dragao stadium in Porto on October 27, 2020. (Photo by MIGUEL RIOPA / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Miguel Riopa

A portugál együttes ezzel a győzelemmel feljött a második helyre a C csoportban, melyet az Olympique Marseille vendégeként 3-0-ra diadalmaskodó Manchester City vezet.

A portói stadionban néhány ezer szurkoló láthatta, ahogy a hazaiak már a 11. percben előnybe kerültek Fabio Vieira góljával, sikerüket pedig a 85. percben biztosították be Sergio Oliveira találatával.

A következő körben – a jövő héten – a Porto a Marseille-t fogadja, míg az Olimpiakosz a Manchester City vendége lesz.

Forrás: MTI

Borítókép: Pepe és Zaidu Sanusi öröme az Olimpiakosz ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában