újabb 5 év?

2020.10.11. 10:23

Kevin De Bruyne szívesen maradna a Manchesternél

Kevin De Bruyne kijelentette, nyitott a szerződéshosszabbításra, vagyis szívesen maradna a Manchester City labdarúgóklubnál.

Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne looks on during the warm up session prior to the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Manchester City and Real Madrid at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on August 7, 2020. (Photo by PETER POWELL / POOL / AFP)

Forrás: Pool/AFP

Fotó: Peter Powell

„Nagyon boldog vagyok itt, ahogy ezt mindig mondtam. Ha a klubvezetők tárgyalni akarnak velem, nyitott vagyok rá, de egyelőre nem beszéltünk, szóval nem tudom, miért mondják az emberek, hogy már megszületett a megállapodás” – nyilatkozta De Bruyne.

A belga válogatott játékos 2015-ben a német VfL Wolfsburgtól érkezett, azóta a Premier League-et kétszer, az FA Kupát egyszer nyerte meg, és számos egyéni elismerésben is részesült.

Jelenlegi szerződése 2023 nyaráig szól, a brit sportsajtó szerint ezt öt évvel hosszabbíthatja majd meg.

Közelmúltbeli hírek szerint Lionel Messi hamarosan elhagyhatja az FC Barcelonát, és a Manchester Cityben folytathatja pályafutását. Omar Berrada operatív vezérigazgató szerint klubjuknak megvan az anyagi ereje ahhoz, hogy jövőre megszerezzék az argentin csatárt.

„Jó lenne, ha tényleg idejönne, de ha nem, akkor is van elég jó játékosunk, akikkel szívesen futballozok együtt” – vélekedett De Bruyne.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában