serie a

2020.07.21. 12:54

Sarri marad a Juventus élén

Az olasz bajnokságban címvédő és jelenleg is éllovas Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő idényben is Maurizio Sarri lesz a torinói klub sportigazgatójának közlése szerint.

Juventus Italian coach Maurizio Sarri celebrates during the Italian Serie A football match between Juventus and Lazio, on July 20, 2020 at the Allianz stadium, in Turin, northern Italy. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Marco Bertorello

Fabio Paratici kijelentését a Football Italia idézte kedden azt követően, hogy egyre több médiajelentésben bukkant fel a londoni Tottenham Hotspur korábbi szakemberének, Maurizio Pochettinónak a neve, mint aki Sarrit válthatja a Zebrák kispadján.

„Méghogy Sarri távozna? Mindez puszta találgatás a sajtó részéről”

- jelentette ki a sportigazgató.

„Nem kétséges, hogy Sarri lesz a Juve edzője az új szezonban is.”

A 61 éves olasz szakember – a londoni Chelsea vezetőedzői posztját maga mögött hagyva – tavaly nyáron vette át a torinóiak szakmai munkájának irányítását, három idényre szóló szerződést kötve. A bajnokcsapat a Serie A-ban magabiztosan vezet, négy fordulóval a 2019/20-as szezon zárása előtt nyolc ponttal előzi meg a második Internazionalét.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában