Bajnokok Ligája

2019.10.22. 23:38

Otthon fordított a Juventus és Manchester City, idegenben a Bayern München

Bejött a papírforma.

A Bayern München, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is győzött a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, kedden, így mindhárom együttes továbbra is százszázalékos mutatóval áll csoportjában.

Az A csoportban a Paris Saint-Germain a Club Brugge vendégeként a második félidő közepén döntötte el a mérkőzést, amikor két percen belül Mbappé, majd Icardi is betalált a belgák kapujába. Végül az 52. percben csereként pályára küldött francia játékos három, míg az argentin két góllal zárt.

Csereként 2008 óta nem lőttek egy BL-meccsen mesterhármast, akkor a Villarreal játékosa, Joseba Llorente talált be háromszor az Aalborg kapujába. Mbappé karrierje során így már 15 BL-gólnál jár, még 21 éves kora előtt, ezzel majd egy évvel előzi meg az eddigi rekorder Lionel Messit.

A négyes másik mérkőzésén a Real Madrid megszerezte első győzelmét: a spanyolok győztes gólját a Galatasaray ellen Toni Kroos szerezte, aki 100. BL-meccsét játszotta.

A B jelű négyesben az Olimpiakosz Pireusz hiába jutott előnyhöz, a Bayern München a duplázó Robert Lewandowski vezérletével fordított. A lengyel támadó sorozatban 12. összecsapásán volt eredményes, a szezonban pedig 17 tétmeccsen 21 gólnál jár.

A csoport másik mérkőzésén az eddig nyeretlen Tottenham Hotspur magabiztosan kerekedett a vendég Crvena zvezda fölé.

A C csoportban a vendég Atalanta a 34. percig 1-0-ra vezetett, ám Agüero duplájával fordított a Manchester City, majd Sterling második félidőben 11 perc alatt elért mesterhármasával kiütéses győzelmet aratott.

A D csoport esti összecsapásán a Lokomotiv Moszkva a 77. percig meg tudta őrizni egygólos előnyét, Dybala két góljával viszont két perc alatt fordított a Juventus.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában