megvonták a bizalmat

2019.10.08. 20:07

Marco Giampaolo 111 napig volt az AC Milan edzője

Menesztették posztjáról az olasz élvonalban szereplő labdarúgócsapat vezetőedzőjét.

Marco Giampaolo, head coach of AC Milan, during the Serie A football match between Torino FC and AC Milan at Olympic Grande Torino Stadium on September 26, 2019 in Turin, Italy. Torino won 2-1 over Milan. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Massimiliano Ferraro

A hírt napközben már több szakportál megírta, a klub viszont egészen estig várt a hivatalos bejelentéssel.

A milánói együttes vezetői egyelőre nem közölték, ki váltja a távozó szakembert, ám a Giampolo menesztését már korábban közlő portálok úgy tudják, a helyét Stefano Pioli, a Fiorentina és az Internazionale korábbi vezetőedzője veszi át.

A nyáron kinevezett szakember irányításával a gárda a szezon első hét mérkőzésén mindössze kilenc pontot gyűjtött és csak a 13. helyen áll a Serie A-ban.

Az 53 éves Giampaolo 111 napig irányította a nagy múltú, ám évek óta várakozáson alul teljesítő milánói együttest, ez negatív rekord a klub történetében, ugyanis korábban még egyetlen edzőtől sem vonták meg ilyen hamar a bizalmat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában