jégkorong

2019.04.19. 10:15

Egyenlített a Carolina a címvédő ellen

Az egyenlítés Petr Mrazek kapus bravúros 30 védésének is köszönhető.

A Carolina Hurricanes kapusa, Petr Mrazek 30 védésének is köszönhetően egyenlített a címvédő Washington Capitals elleni keleti párharcban az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásának csütörtöki játéknapján.

A Hurricanes góljait Warren Foegele és Teuvo Teräväinen szerezték, míg a vendégektől Alekszandr Ovecskin volt eredményes. A fővárosiak kézsérülés miatt várhatóan hosszú időre elveszítették támadójukat, T. J. Oshie-t, akit Foegele lökött rá szabálytalanul a palánkra 5:12 perccel a mérkőzés vége előtt. Oshie az alapszakaszban 54 ponttal zárt, így kiesése érzékeny veszteség a címvédő számára.

A nyugati főcsoportban már az ötödik mérkőzéseket rendezték: a St. Louis Blues balszélsője, Jaden Schwartz 15 másodperccel a rendes játékidő vége előtt szerzett győztes gólt a Winnipeg Jets otthonában, s juttatta összesítésben 3-2-es fórhoz csapatát.

A San Jose Sharks hazai pályán 5-2-re legyőzte a tavaly nagydöntős Vegas Golden Knightsot, így egyelőre „életben maradt”: a találkozó két hazai hőse a két gólt szerző Tomas Hertl, valamint a 30 védést bemutató Martin Jones kapus volt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában