Továbbra is veretlenül

2018.12.29. 15:11

Ronaldo duplájával győzött a Juventus

A címvédő és listavezető torinóiak a portugál klasszis két góljának köszönhetően 2-1-re legyőzték a vendég Sampdoria csapatát az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában szombaton.

Cristiano Ronaldo #7 of Juventus FC celebrate a victory at the end of the serie A match between Juventus FC and UC Sampdoria at Allianz Stadium on December 29, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Giuseppe Cottini

A Juve hamar, már a második percben megszerezte a vezetést, a genovaiak azonban Fabio Quagliarella büntetőből elért góljával még az első félidőben egyenlítettek. A Sampdoria 35 éves támadója ezzel folytatta remek sorozatát, és sorozatban kilencedik bajnokiján lőtt gólt. Erre legutóbb a francia David Trezeguet volt képes még 2005-ben.

A második félidőben Ronaldo is a tizenegyespontról volt eredményes, idénybeli 14. gólja pedig azt jelentette, hogy a továbbra is veretlen Juventus megszerezte szezonbeli 17. győzelmét. A portugál sztár szombati két találatával átvette a vezetést a góllövőlistán.

Borítókép: Ronaldo a mérkőzés lefújása utáni pillanatokban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában