foci

2018.07.03. 10:07

Meglepő hírt cáfolt a Real Madrid

A TVE tévécsatorna hétfőn közölte, hogy a fővárosi klub 310 millió eurót kínált a Paris Saint-Germainnek a 26 éves csatárért.

A Real Madrid cáfolta azt a spanyol sajtóértesülést, mely szerint rekordajánlatot tett Neymarért, a brazilok futballsztárjáért.

A TVE tévécsatorna hétfőn közölte, hogy a fővárosi klub 310 millió eurót kínált a Paris Saint-Germainnek a 26 éves csatárért. Ez az összeg jelentősen meghaladja azt a 222 millió eurót, amelyet a francia bajnok fizetett tavaly az FC Barcelonának, s amellyel Neymar a világ legdrágább futballistája lett.

„Ebből semmi sem igaz, a Real nem tett ajánlatot, és megdöbbentünk azon, hogy egy közmédium hamis információkat terjeszt a megkérdezésünk nélkül”

- közölte honlapján az egyesület.

A brazilokkal az oroszországi világbajnokságon negyeddöntőbe jutott játékosnak 2022-ig szól a párizsi szerződése, de a sajtóorgánumokban folyamatosan napirenden van a klubváltása. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke nemrég kijelentette, hogy Neymar hamarabb kapna Aranylabdát a blancók labdarúgójaként, mint PSG-színekben.

Médiaértesülések szerint Cristiano Ronaldo maradása is Neymartól függ a Realnál. A 33 éves portugál sztár – akinek 2021-ben jár le a szerződése – egyelőre nyitva hagyta, hogy hol folytatja a pályafutását, de a brazil érkezésével minden bizonnyal távozna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában