Krimi

2023.03.05. 05:50

Folyamatosan őrjöng az olasz börtönben a gyermekgyilkos Katalin

Rátámad a rabtársaira, nyugtatózni kell a kétéves kisfiát megölő nőt.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: MarinaP

Megtagadta az együttműködést az orvosokkal a börtönben Bradács Katalin. Többször is botrányt okozott az olaszországi bíróságon, de a legutóbbi tárgyalási napon nyugodtan viselkedett.

Bradács Katalin és élettársa kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt megromlott. Olyannyira, hogy ügyükbe a családsegítőnek és a gyámhatóságnak is be kellett avatkoznia. A kis Alexet kétéves korában a magyar bíróság az apánál helyezte el, de a volt pornószínésznő nem adta át a kisfiút, inkább Olaszországba szöktette.

Ott több késszúrással végzett vele, majd a holttestét egy falusi élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára helyezte.
Bradács Katalin a tárgyaláson bevallotta, hogy kifejezetten azért ment Olaszországba, mert tartott a gyermekelhelyezési ügy kimenetelétől, de állítása szerint a gyilkosságra nem emlékszik.

Forrás: Bors

Gyógyszert vettem be, utána sört ittam. Elaludtam Alex mellett, és mire felébredtem, vérben úszott a teste

– mondta a nő.

A bíróságon a börtönpszichiáter elmondta, milyen körülmények között tartják fogva Katalint.

Nagyon nehéz a helyzete, mert egyetlen fogvatartott sem hajlandó vele kapcsolatba lépni. Ebből következően elmagányosodott. Tartottunk tőle, hogy öngyilkos lesz, de sikerült gyógyszerekkel stabilizálnunk az állapotát. A tárgyalás kezdete óta megtagadja az együttműködést, és nem hajlandó a gyógyszereket bevenni. A múlt héten kötelező orvosi kezelésen esett át, kényszerítő eszköz segítségével adtuk be neki a nyugtatót

 – tudatta az elmeszakértő. 

Mint elmondta, nem volt más választásuk, mert Bradács állapota annyira leromlott, hogy előtte őrjöngeni kezdett, és rátámadt a rabtársaira.

„Az apa ügyvédjeként úgy gondolom, hogy a gyilkosságot tudatosan követte el, ez egyértelműen megmutatkozott. Ezt a börtönben tanúsított viselkedése is alátámasztja” – mondta az ügyről Massimiliano Scaringella, az apa jogi képviselője.

Hogy a gyermek édesapja, Juhász Norbert mit mondott a gyermekelhelyezésről, kiderül a Ripost cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!