Felfoghatatlan

2022.02.05. 06:54

Összetörtek a szülők: eltűnt 2 éves kislányukat megfulladva találták meg egy vödörben

Borzalmas tragédia döntötte romba egy kisgyermekes család életét. A szülők nem akarják elfogadni, ami ártatlan kislányukkal történt.

Drámai pillanatok játszódtak le egy Dagenhamben lévő családi házban. A szülők kétségbeesetten hívták a rendőröket, miután észrevették, hogy kétéves kislányuknak nyoma veszett. Kevesebb, mint egy órával később azonban szörnyű hírt közöltek velük a nyomozók.

A helyiek szerint körülbelül 20-30 ember kereste a kisgyermeket, még rendőrkutyákat is bevetettek. Végül a négylábúak találták meg az ártatlan kisgyermeket megfulladva egy fekete építőipari vödörben.

Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy a kertben volt-e az otthonában, bár a szomszédok elmondása szerint, nem a családja házában hunyt el. A lesújtott család sírva vonult vissza, nem kívántak nyilatkozni a tragédiáról.

- Azt mondták, hogy meghalt. Azt mondták, hogy jöjjek és nézzem meg. Elvittek a kertjükbe, és azt mondták, hogy egy fekete vödörben volt. Egy nagy fekete vödörben találták meg, és azt mondták, hogy meghalt. A vödör a kertben egy fal mellett volt, egy kis víz volt benne. Még mindig nem világos, hogyan és miért halt meg. A család azt mondta, hogy nincs egyértelmű információjuk arról, hogy miért halt meg – árulta el a 44 éves Shorifa Begum, aki a tragédia másnapján meglátogatta szomszédjait.

A szívszaggató eset kapcsán csupán annyit árultak el, hogy a mentősök erőfeszítései ellenére a helyszínen halottnak nyilvánították. A kislány halálát pedig egyelőre megmagyarázhatatlanként kezelik.

- Nem tudok mást, mint hogy a rendőrség közölte velem, hogy a lány megfulladt. Részleteket kérdeztek tőlem, és azt mondták, hogy megfulladt. Ez minden, amit tudok. A rendőrség megerősítette, hogy nem történt letartóztatás, és a boncolásra még ezen a héten sor kerül - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő másik szomszéd a Mirrornak a Bors cikke szerint.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában