Felháborító

2022.01.13. 06:27

Megvertek egy nőt a kidobók, mert túl csúnyának találták

A klubba se engedték be.

Egy manchesteri klubban a kidobók rátámadtak egy nőre, mert túl csúnyának találták. A 800 fontot érő telefonját is ellopták, majd kidobták a bárból. A nő később elmondta, hogy nyilvánosan megszégyenítették, és megfélemlítették.

A 39 éves Claira Sidebottom

megmondta az egyik kidobónak, hogy feljelenti, és videóra vette, ahogy csúfolják és kinevetik. Ezután az őrök megragadták a táskájánál fogva és egy biztonsági korláthoz vonszolták.

A nő, miközben ráncigálták, elejtette a 800 fontos mobiltelefonját, és hallotta, ahogy az egyik támadója ezt kiáltja:

Vedd föl, és fuss!

A kidobó, a 33 éves Christopher Cash a bíróság előtt beismerte a rablást és a támadást, ahogy azt is, hogy illegálisan fegyvert tartott magánál. 18 hónap börtönre és 120 óra fizetés nélküli közmunkára ítélték, emellett 1000 font kártérítést kellett fizetnie.

Áldozata szerint a férfi olcsón megúszta ahhoz képest, amit tett. 

Biztonsági őrként épphogy az emberek védelme lett volna a feladata, nem pedig zaklatni, bántalmazni, és kirabolni a vendégeket. Szó szerint megfélemlített, és nagyon meg is bántott, mert nevetségessé tett más emberek előtt - mondta a nő.

Ráadásul ellopta a telefonomat is, amiben a kisbabámról is voltak fotók. Így pótolhatatlan emlékektől fosztott meg engem - tette hozzá Claire.

Christopher Cash azóta felmondott a munkahelyén, társa pedig meghalt, mielőtt még őt is elítélték volna - írja a Daily Star alapján az Origo.

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!