Krimi

2021.11.18. 05:55

Meggyilkolta, majd a fagyasztóba tette kisbabája holttestét egy magyar nő

Brutális gyilkosságot követett el egy magyar nő Németországban.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Megszülte, majd a fagyasztóba tette újszülött kisbabáját egy magyar nő Németországban. A lipcsei rendőrség őrizetbe vette a 32 éves anyát és 23 éves párját is. Azzal gyanúsítják őket, hogy miután a nő az otthonukban megszülte a gyereket, meggyilkolták. A pár szintén magyar lakótársa vette észre, hogy a fürdőszoba tele van vérrel, ő volt az is, aki megtalálta a fagyasztóban a kisfiú holttestét.

Az egyik munkatársuk nyilatkozott a Tényeknek.

„Kapiskálták az emberek, hogy valami nagy baj történhetett. Aztán szóltak a főnököknek... De eleinte senki se foglalkozott ezzel. Aztán a későbbiekben kiderült, hogy egy halott gyermek van a hűtőben” – mondta a férfi, aki jól ismeri a párt, és el se tudta volna képzelni, hogy ilyen brutális gyilkosságra képesek.

A kriminálpszichológus szerint a szülők úgy tekinthettek a kisbabára, mint a saját tulajdonukra. Valószínűleg életminőségbeli romlásra számítottak a gyerek megszületésével, és ezért gyilkoltak – írja a Tények alapján a Ripost.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!