végre kiderül az igazság

2021.10.10. 06:50

Váratlan fordulat: megoldották Maddie McCann gyilkossági ügyét

A portugáliai nyaralás során eltűnt kislány már 18 éves lenne. Biztosak benne a rendőrök, hogy meggyilkolták őt.

An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP

Fotós: AFP

Megvannak a bizonyítékok a vádemelésre, és remélik, hogy a vizsgálat jövőre befejeződik Madeleine McCann ügyében – írja a Mirror alapján a Bors.

Állítják: a bizonyíték 100 százalékosan meggyőzte őket.

Mivel Brueckner már börtönben van más bűncselekmények miatt, ezért több időt vesz igénybe a bizonyítékok összegyűjtése.

Hans Christian Wolters német ügyész azt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a kislányt.”

Az ügyészek azonban azt elismerik: nincs bizonyítékuk arra, hogy Madeleine meghalt – annak ellenére, hogy a braunschweigi hatóságok tavaly azt mondták a szülőknek: Bizonyítékaink vannak arra, hogy már nem él.

Wolters elmondta: fogalmuk sincs arról, hogyan halt meg a gyermek, és nincs DNS vagy fényképes bizonyítékuk, amely a német szexuális bűnelkövetőt az állítólagos gyilkossághoz kapcsolja. Madeleine szüleihez, Kat -hez és Gerry McCann-hez intézve szavait, ezt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a lányát. Csak annyit tehetek, hogy türelmet kérek. Én személy szerint azt gondolom, hogy jövőre a közvetett bizonyítékok elegendők lesznek. Nincs testünk és DNS-ünk, de vannak más bizonyítékaink. A rendelkezésünkre álló bizonyítékok nem vezethetnek más következtetésre”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!