Tragédia

2022.08.12. 10:03

Anne Heche agyhalott, le fogják kapcsolni a gépekről

Anne Heche színésznő olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy nincs esélye a túlélésre – jelentette be a színésznő ügynöke.

Forrás: AFP

Fotó: Photo12

Heche múlt hét végén karambolozott, valószínűleg drog hatása alatt. Most a környezetében arra számítanak, hogy hamarosan agyhalottnak nyilvánítják, és lekapcsolják az őt életben tartó berendezéseket. Ez valószínűleg azért húzódik, mert Heche még életében felajánlotta a szerveit átültetésre.

A színésznő csak addig marad lélegeztetőgépen, amíg az orvosok megállapítják, mely szervei ajánlhatók fel – írja a Daily Mail nyomán az Origo.

Heche a baleset pillanatában valamilyen drog, valószínűleg kokain hatása alatt volt. Kétszer is karambolozott, először egy garázsnak ment neki, de hátramenetbe kapcso,t és nagy sebességgel elhajtott. Így száguldott bele egy házba, ekkor a kocsija kigyulladt. Az égő autóban, amelyből csak félórás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgezést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!