Bulvár-celeb

2021.10.21. 17:57

Nicole Kidman felismerhetetlen lett legújabb filmjében

Drámai karakterváltozással rukkolt elő az ausztrál színésznő.

Australian actress Nicole Kidman arrives for the Academy Museum of Motion Pictures opening gala on September 25, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kidman a „Being the Ricardos” című filmben fog feltűnni Javier Bardem mellett, a gyönyörű Lucille Ball-t fogja alakítani. A két sztárszínész a Magyarországon kevéssé ismert, de Amerikában igazi kultikusnak számító „I Love Lucy” című szituációs komédiasorozat szereplőit, Lucille Ball színésznőt és férjét, Desi Arnazt formálják meg.

A filmet Aaron Sorkin írta és rendezte, és már most hatalmas figyelem övezi. Nagy részben azért, mert igen szkeptikus vélemények jelentek meg az interneten, azzal kapcsolatban, hogy Nicole Kidman nem éppen a legjobb választás a szerepre.

A nem rég kikerült előzetesben viszont Kidman teljesen hitelesen hozza Lucille karakterét.

Lucie Arnaz, Desi és Lucille lánya pedig teljesen oda volt az alakításáért:

„Nicole Kidman anyám lelkévé vált. Belemászott a fejébe”

– nyilatkozta Instagram oldalán. „Nem tudom, hogy csinálta ezt. Nagyon mélyen foglalkozott ennek a részével. Ez látszik.”

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az ígéretes előzetesen kívül annyit lehet még tudni, hogy december 21-én fog debütálni a film. Az „I Love Lucy” forgatásának egyetlen hetét öleli majd fel, mely éppen egy olyan válságos időszak, mely nem csak a karrierjükre, de a házasságukra is hatással volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!