Bulvár-celeb

2021.10.24. 11:23

Felfoghatatlan: megtörte a csendet a férfi, akinek feleségét lelőtte Alec Baldwin

Megtörte a csendet és nyilatkozott a sztár által lelőtt nő párja, aki leírhatatlan fájdalmat érez felesége halála miatt

NEW MEXICO, USA - OCTOBER 23: Locals and members of the local film community mourn the loss of cinematographer Halyna Hutchins, who died after being shot by Alec Baldwin on the set of his movie "Rust" at a vigil in Albuquerque, New Mexico, U.S., October 23, 2021. Mostafa Bassim Adly / Anadolu Agency (Photo by Mostafa Bassim Adly / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anadolu Agency via AFP

Az egész világot bejárta pénteken, hogy szörnyű baleset történt Alec Baldwin új filmjének forgatásán – írja a Bors.

A színész véletlenül lelőtte a stáb egyik tagját, egy másikat pedig súlyosan megsebesített,

miután kellékfegyverébe éles lőszer került. Később kiderült: a fegyvert biztonságosnak minősítették annak ellenére, hogy az meg volt töltve.

A lövések következtében a 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott a mellkasába, a mögötte ülő 48 éves Joel Souza rendezőt pedig a vállán érte lövés és kórházba kellett szállítani. Souza időközben már elhagyhatta a kórházat.

A tragédiával kapcsolatban megszólalt a helyszínen elhunyt Hutchins férje, aki azt nyilatkozta, hogy felesége egy inspiráló és szenvedélyes nő volt. Nagyon nagy űrt hagyott maga után, nő anyja és apja teljesen összetört és nem értik, hogyan történhetett a tragédia.

Hatalmas a veszteségünk

– írta kisfiukkal közös képe alatt Matt Hutchins.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!