elképesztő

2021.10.19. 17:41

Ezermilliárdos vagyon vár Katalin és Vilmos lányára, gazdagabb lesz, mint a királynő

Elképesztő gazdasági jóslattal álltak elő Charlotte hercegnőről.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge (C), holds the hand of her son, Britain's Prince Louis of Cambridge (L) and her daughter Britain's Princess Charlotte of Cambridge (R) as they attend a special pantomime performance of The National Lottery’s Pantoland at London's Palladium Theatre in London on December 11, 2020, to thank key workers and their families for their efforts throughout the pandemic. (Photo by Aaron Chown / POOL / AFP)

Forrás: Aaron Chown / POOL / AFP

Fotó: AFP

Néhány közgazdász összedugta a fejét, hogy elkészítsenek egy gazdasági jóslatot Vilmos, valamint Harry gyerekeiről. A végeredményhez vezető út csak elméleti, de azért van alapja.

A számításaik szerint az öt hercegi csemetéből Charlotte lesz a legtehetősebb felnőttként. Amennyiben folytatja azt a trendet, amit megboldogult nagymamája, Diana, illetve az édesanyja, Katalin elkezdett. Vagyis, ha ő is divatikonná válik, ha rengeteget jótékonykodik, és ha ügyesen használja a médiát, akkor a brit királyi család leggazdagabb tagjává válhat. Ugyanis jelenleg is ő a legnépszerűbb a testvérei és az unokatestvérei közül, és amennyiben ez így marad, párosulva a korábbi feltételekkel, akkor akár 1,500 milliárd forintnak megfelelő vagyona is lehet. Természetesen figyelembe véve a becsült inflációt. De ez az összeg akkor is döbbenetes, főleg, ha azt nézzük, hogy II. Erzsébet becsült vagyona nagyjából 185 milliárd forintnak felel meg.

Mire Charlotte a család leggazdagabb tagja lesz, addigra valószínűleg a bátyja, György lesz a brit uralkodó, és neki 900 milliárd forint körül mozgó vagyont jósolnak. Míg az öccsük, Lajos 307 milliárdot ér majd.

Harry és Meghan gyerekeinél egyelőre csak Archie pénzügyi helyzetét jósolták meg, neki 9 milliárd jut majd szerintük. Ami nem kevés, de jóval szerényebb, mint a cambridge-i unokatestvéreié. Vagyis az elemzők szerint a sussexi hercegi pár egyre növekvő népszerűtlensége hatással lesz majd a gyerekeikre is. Vagy pedig azzal számolnak, hogy Archie nem akar majd a reflektorfényben élni, és így civilként nem lesz olyan könnyű vagyont szereznie, mint királyi hátszéllel – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!