Bulvár-celeb

2021.05.13. 06:35

Szívszorító vallomás, ebben hisznek az eltűnt Maddie szülei

Sosem adták fel a reményt, hogy egy napon visszakapják gyermeküket. Sajnos a hatóságok nem ennyire bizakodóak.

Kate (L) and Gerry (R) McCann, whose daughter Madeleine disappeared from a holiday flat in Portugal ten years ago, are seen during an interview with the BBC's Fiona Bruce at Prestwold Hall in Loughborough on April 28, 2017. - The parents of Madeleine McCann have vowed to do whatever it takes for as long as it takes to find her as they prepare to mark the tenth anniversary of her disappearance. (Photo by Joe Giddens / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Joe Giddens

Fotó: AFP

Kate és Gerry McCann szerint sosem szabad feladni a hitet és a reményt, mert mindennap történnek csodák. A házaspár emellett köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatják őket és folytatják lányuk keresését – írja a birminghammail.co.uk. Annak ellenére is reménykednek, hogy a hatóságok nem látnak esélyt Maddie előkerülésére – írja a Metropol.

Fotó: AFP / Leon Neal

A rendőrség szerint a kislány már nincs életben, és erre bizonyítékuk is lehet. Nyilvánosan nem árulják el, pontosan mire bukkantak, mert még folyamatban van a nyomozás.

A hároméves korában eltűnt Maddie McCann szülei még mindig hisznek a csodában. Remélik, hogy Portugáliából elrabolt kislányuk közelgő 18. születésnapját már együtt ünnepelhetik.

A legutóbbi hírek szerint egy német pedofil, Christian B. lehet felelős a kislány eltűnéséért. A hatóságok azt is feltételezik, hogy a férfi végzett áldozatával. Christian B. jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti, a pedofília mellett azért, mert 2005-ben megerőszakolt egy nyugdíjast abban a nyaralóövezetben, ahonnan Maddie eltűnt. Bár a hatóságok az évek során több embert is meggyanúsítottak a kislány elrablásával, perdöntő bizonyítékot még nem sikerült felmutatniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!