Bulvár-celeb

2021.04.04. 16:30

Nem igaz, hogy ebben halt meg Sylvester Stallone fia?

Tragikusan fiatalon halt meg Sylvester Stallone fia, Sage, mindössze 36 éves volt. Úgy tudni a halálát szívbetegség okozta, ám sok pletyka röppent fel arról, hogy ez nem igaz.

Forrás: AFP

A Rocky sztárjának két fiút szült első felesége Sasha Czack. A kisebbik azonban autistaként jött a világra. Stallone vele nem igazán tartotta a kapcsolatot, ellenben bátyjával Sage-dzsel igen szoros volt a viszonyuk. A fiú követte édesapját, és szintén színész lett, majd később producerként dolgozott – írja a life.hu.

Csakhogy 9 éve tragikusan fiatalon elhunyt, mindössze 36 éves volt. Sokáig nem derült ki, mi okozta a halálát, majd később közölték, szívbeteg volt

– közölte a The Sun.

Ám egy bennfentes szerint drogtúladagolás végzett vele, a család viszont ezt nem szerette volna nyilvánosságra hozni, így az egészet csak kitalálták a betegségéről. Stallone természetesen ennek kapcsán nem nyilatkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!