ha ez igaz...

2021.04.25. 05:32

Egy férfi azt állítja magáról, hogy Károly herceg és Kamilla törvényen kívüli fia

Az 55 éves férfi bírósághoz fordult, DNS-tesztet követelt a walesi hercegtől, de szóra se méltatták. Nem adja fel a küzdelmet.

Forrás: Facebook

Az Ausztráliában élő Simon Dorante-Day már régóta küzd azért, hogy bebizonyítsa: ő Károly herceg és Kamilla hercegné házasságon kívüli, eltitkolt gyermeke. A férfi 1966-ban született, mikor a walesi herceg és a cornwalli hercegné a késő tinédzser éveikben jártak – írja a Mirror. A férfit egy brit házaspár fogadta örökbe, akik Dorante-Day állítása szerint a hatvanas években a királynőnek dolgoztak.

Nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, gyakran mondogatta, hogy Károly és Kamilla fia vagyok.

– Emiatt válasszal tartozom a gyerekeimnek – mondta az ausztrál 7 Newsnak a kilencszeres édesapa, aki korábban már bírósághoz is fordult, hogy DNS-tesztet kérjen a walesi hercegtől, de mindhiába. Csak egy férfi vagyok, aki a biológiai szüleit akarja felkutatni. És minden jel arra mutat, hogy ők Károly és Kamilla.

II. Erzsébet és állítólagos unokája...
Fotó: Facebook

Bizonyítéka van rá

A férfi nemrég a közösségi oldalán egy képet is megosztott, amely szerinte bizonyítékul szolgál a rokoni kapcsolatra. A fotón a férfi fia, Liam látható, mellette pedig a húszas éveiben járó II. Erzsébet királynő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!