muzikális négylábú

2020.12.08. 07:35

Ez a dalmata az internet új sztárja, zongorázik és énekel (videó)

A foltos négylábú titokban néha zongorázik, miközben önfeledten vonyítja kedvenc slágerét.

Forrás: Shutterstock

A kutya zenei képességeire először a család szomszédai lettek figyelmesek, akik a házból áradó érdekes zongoramuzsika hallatán azt hitték, a 43 éves brit tanárnő, Esther Mason kislánya gyakorol.

Sőt, a család is jó ideig ebben a hitben élt, mikor hallották a furcsa dallamokat, egészen addig, amíg egy éjszaka le nem lepleződött a muzikális négylábú, amint két lábra állva püföli a billentyűket, és zenei performanszát üvöltő vonyítással kíséri – írja a Daily Mail.

A kutya az utóbbi időben egyre inkább rákapott a muzsikálásra, azonban amikor gazdája belépett a szobába, azonnal abbahagyta és farkát csóválva üdvözölte tulajdonosát, akit még a zenénél is jobban szeret.

A napokban azonban Esthernek végre sikerült sikerült videóra venni a megszállott Dexter kutyust, miközben az elképesztő énekhangon vinnyogja kutyaslágerét, természetesen saját zongorakíséret mellett – írja a Metropol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!