megbánta, hogy nem korábban

2020.11.11. 18:45

50 kilót fogyott a gyönyörű családanya, azt is elárulta, hogyan

Elképesztő változáson ment keresztül a négygyermekes anya, miután hirtelen veszélybe került az élete. 50 kilót adott le.

Forrás: Shutterstock

Az egykor erősen túlsúlyos Jayne Johnson évekig olyan ételeket fogyasztott, amik valóságos kalóriabombaként több mint 130 kilósra hizlalták őt. Napi 3000 kalóriás táplálkozása akkor vált kényelmetlenné, amikor fodrászként lassan minden vendég szépítése közben levegőért kezdett kapkodni – írja a Bors.

A 47 éves Johnson egy nap olyan erős fájdalmat kezdett érezni a lábában, hogy rögtön tudta: komoly baj van, orvoshoz kell fordulni.

Akkor jött rá, hogy le kell fogynia, amikor a vizsgálata során kiderült, tüdeje egyenesen hemzseg a vérrögöktől.

Ez mindössze egy éve volt, mostanra nemcsak 50 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, de Johnson azt állítja, az életét is megmentette ezzel.

– A csoki volt mindig a legnagyobb gyengeségem, egyszerűen képtelen voltam mértéket tartani vele. Emellett naponta két liter cukros üdítőt ittam, amitől pedig csak éhesebb lettem – vallotta be a családanya.

Mindig olyanokat mondtak nekem, hogy ilyen hatalmas nő létemre nagyon jól öltözködöm, és hogy szerencsés vagyok, mert a kövér arcom miatt nincsenek ráncaim

 

– Ezeken a beszólásokon mindig csak mosolyogtam és megpróbáltam nem foglakozni velük, de legbelül nagyon fájtak – mondta Johnson.

A családanya tavaly októberben váltotta le gyilkos diétáját egészséges fogásokra.

– Egy nap 800 kalóriát fogyaszthattam, de gyors eredményt akartam, ezért megcsináltam. Nagyon nehéz volt először, de ahogyan olvadtak le a kilók, egyre motiváltabb lettem, és nem adtam fel. Az első 3 hónapban több mint 30 kilót fogytam: addigra már a levegőgétel is könnyebb volt, és az erőm is kezdett visszatérni – részletezte Johnson.

Mostanra a nő nagyon büszke összesen ötven kilós fogyására, de mint mondja, egy dolgot szörnyen megbánt, mégpedig azt, hogy nem kezdte el sokkal korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!