Nagy dobás

2020.08.31. 13:26

Így készül a Rocky 4. évfordulójára Sylvester Stallone

Sylvester Stallone bejelentette, hogy a Rocky 4. bemutatásának novemberi, 35. évfordulójára elkészíti a film rendezői változatát – írta meg a The Hollywood Reporter.

Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged című film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Etienne Laurent

A Rocky 4. 35. évfordulójára új, rendezői változatot készítek. Eddig jól néz ki. Kifejező. Köszönet az MGM-nek, hogy lehetővé tette

írta a színész-rendező. Stallone annyit elárult az új változatról, hogy Paulie robotját teljes egészében kivágja belőle.

Az 1985-ben bemutatott Rocky 4. nagy sikert aratott. Az Ivan Drago orosz bokszbajnokot alakító Dolph Lundgren ezzel a filmmel futott be Hollywoodban. A filmet Stallone írta és rendezte, valamint a főszereplőt, a bokszoló Rocky Balboát is ő játszotta. Az előző részekből Carl Weathers, Talia Shire, Burt Young és Tony Burton is szerepelt a produkcióban, újoncként pedig Lundgren mellett Brigitte Nielsen is feltűnt.

Borítókép: Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged című film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!