meglepetés

2020.08.01. 18:54

Ahogyan még nem láthattuk Jennifer Anistont és Lisa Kudrow-t

Lisa születésnapja alkalmából került elő egy bohóckodós régi közös kép.

Friends TV Series 1994-2004 Created by David Crane, Marta Kauffman 2002 season 9, episode 09 - The One with Rachels Phone Number Director : Ben Weiss Jennifer Aniston, Lisa Kudrow,. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP

Fotó: Photo12 via AFP

A Jóbarátokban Rachelt alakító Jennifer Aniston Instagaram-oldalán köszöntötte sorozatbéli társát, Lisa Kudrow-t 57. születésnapja alkalmából – írja cikkében a Dailymail alapján a Híradó.

Mindeközben régi fotók is előkerültek, melyeket Jen nem volt rest megosztani.

Best of Friends! Jennifer Aniston posts gushing tribute to Lisa Kudrow on her 57th birthday: I love you https://t.co/BlnkFvINwN

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">July 31, 2020

„Boldog szülinapot a legédesebbnek!”

Majd közzétett egy 2017-es színpadi képet, melyen Lisa nem mással, mint Taylor Swifttel együtt adja elő a Jóbarátokból legendássá vált Büdös macska című (dalnak nehezen nevezhető) szkeccset, ráadásul úgy tüntette fel az előadókat, mintha valódi énekesnő lenne a szerep szerinti Phoebe Buffay (Phoebe Buffay feat. Taylor Swift).

Lisának hírnevet igen, azonban mozifilmsikereket nem hozott a sorozat. A Romy és Michele-ben társfőszerepe volt ugyan, de a Csak egy kis pánikban, a Női vonalakban és a P.S. I Love You-ban is leginkább már csak mellékszerepeket osztottak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!