Új dokumentumsorozat

2020.06.20. 18:06

Kertjében forgat a járvány miatt David Attenborough

A koronavírus-járvány miatt londoni otthonának kertjében forgatja új sorozatát David Attenborough.

Sir David Attenborough brit természettudós és ismeretterjesztő dokumentumfilmes a Joseph Mallord William Turner angol romantikus festő alkotásaiból rendezett kiállításon Turner otthonában, London Twickenham nevû külvárosában 2020. január 10-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Andy Rain

A 94 esztendős természetfilmes új, Perfect Planet (Tökéletes bolygó) című dokumentumsorozatán dolgozik, amelyhez a Daily Mail értesülései szerint egyes jeleneteket a saját kertjében rögzít írja a Bors.

A természettudós a narrációt is otthonában veszi fel:

vastag paplanokkal hangszigetelte az egyik szobáját, hogy a hangalámondás minősége is kifogásolhatatlan legyen.

A sorozat bemutatását a BBC ősszel tervezi.

Még forgatnunk kell egy keveset, és persze még a narráció is hátravan. Adódott pár nehézség a karantén miatt, de ha nem történik semmi katasztrófa, a sorozatot a tervezetteknek megfelelően ősszel bemutatjuk

– mondta Jack Bottle, a csatorna egyik szerkesztője.

Borítókép: Sir David Attenborough brit természettudós és ismeretterjesztő dokumentumfilmes a Joseph Mallord William Turner angol romantikus festő alkotásaiból rendezett kiállításon Turner otthonában, London Twickenham nevű külvárosában 2020. január 10-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!