szinkronban

2020.03.27. 10:36

Meghan hercegné visszatér az eredeti szakmájához

Egy Disney produkcióhoz kölcsönzi a hangját.

Forrás: Shutterstock

A Disney stúdió egy elefántokról szóló természetfilmjéhez kölcsönözi a hangját Meghan hercegné, Harry brit herceg felesége, akinek ez az első munkája a brit királyi család képviseletében végzett tevékenységének befejezésével – írja a Híradó.

A Disney csütörtökön jelentette be, hogy a korábban színésznőként dolgozó hercegnő narrációjával készült Elephant című film április 3-án debütál a Disney Plus streamingszolgáltatónál.

A film, amelyet a Föld hónapja alkalmából tűz műsorára a Disney, egy elefántcsalád 1600 kilométeres útját követi nyomon a délnyugat-afrikai Kalahári sivatagban.

Harry – II. Erzsébet királynő unokája – és Meghan, vagyis Sussex hercege és hercegnője januárban jelentette be, hogy visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kíván válni, és ezentúl idejük nagy részét Kanadában töltik, ami annyiban változott, hogy az Elle magazin forrása szerint a pár Los Angelesbe költözött, jelenleg pedug egy elszigeteltebb birtokon laknak a koronavírus miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!